БГНЕС Шефът на Морска администрация капитан Живко Петров е отстранен от длъжност заради инцидента със заседналия

...
БГНЕС
Шефът на Морска администрация капитан Живко Петров е отстранен от длъжност заради инцидента със заседналия
Коментари Харесай

Шефът на Морска администрация е отстранен от длъжност

 БГНЕС Шефът на " Морска администрация " капитан Живко Петров е отстранен от длъжност заради случая със заседналия транспортен съд край Камен бряг, това съобщи на ексклузивен брифинг пред медиите транспортният министър в служебното правителство . 

Според отрасловия министър, кап. Петров не е съумял да се оправи със обстановката и е показал незаконна безнаказаност. Мястото му ще бъде заето от кап. Венцислав Иванов.

Транспортният министър акцентира, че няма да разреши саботажи към България, без значение от какви ползи са подбудени те.  "

Когато някои хора пишат сигнали против служебното държавно управление, те работят против страната си. Няма да разреша бойкот и на администрацията към страната ", уточни. Според него рецензиите към служебното държавно управление, че е имало закъснение в реакцията, са неоснователни и са плод на предизборна акция.

Той акцентира, че не сме пиратска страна и би трябвало да следваме Кодекса за комерсиално мореплаване. " Нормално е да се даде рационален период на този корабособственик, на турската компания, да сформира проект и да го приведе в деяние. В момента, в който видях, че това не се случва, се намесих по най-безкомпромисния метод. В неделя издадох заповед, с която се започнаха всички дейности за опзване на публичното здраве и корабът беше арестуван ", напомни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР